go_to_content
Advies nodig? Bel
Bel 0341 - 49 33 36

Archief stelling huren

Of je nu een lokale winkelier, een MKB kantoor of een landelijk distributiecentrum bent, wij hebben altijd een passend aanbod archiefbordstellingen.

  • Elke capaciteit: van één meter tot een bedrijfshal
  • Vanaf één week huren tot jarenlang
  • Eigen transport en montage in héél Nederland
  • 25+ jaar ervaren professionals
Vraag offerte aan

Voorbeelden archiefstelling

Dit zijn voorbeelden van stellingen die leverbaar zijn, staad die van jou er niet tussen? Vraag dan gerust een van onze specialisten.

Deze bedrijven gingen je voor

Gelukkig kon ik ook voor 40 meter legbordstelling hier terecht. Alles werd op tijd geleverd en opgebouwd. Een week langer huren omdat de verbouwing uitliep was ook geen probleem! Dank voor de goede service!
Nadine Paagman, Paagman
Elk jaar weer huren wij de stellingen bij Stellinghuren.nl Door de goede service en goede prijzen komt het elk jaar weer goed!
Jeroen Brummelman, Alles Komt Goed B.V. / Zwarte Cross
Voor een project huren wij al jaren een groot aantal stellingen bij LP Petersen. Zowel het contact met de firma als het leveren en monteren van de stellingen verloopt snel en soepel. En dat voor zeer scherpe prijzen!
Koos den Otter, den Otter Verhuizingen

Benieuwd naar de mogelijkheden en huurprijs van archiefstellingen voor jouw magazijn?

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken

Of je nu een lokale winkelier, een MKB kantoor of een landelijk distributiecentrum bent, wij hebben altijd een passend aanbod stellingen.

Meer overzicht zorgt voor meer tijd

Archiefstellingen zorgen voor meer overzicht. Uw vertrouwelijke documenten, mappen en papieren slaat u overzichtelijk op. Bovendien zijn deze stellingen zijn op maat te maken. Doordat wij van te voren de ruimte inspecteren of u ons de beschikbare ruimte doorgeeft, kunnen wij de efficiecy vergroten. Uw personeel werkt na de invoering een stuk efficiënter doordat zij snel de benodigde documentaties terugvinden.

Alle papieren en dossiers zijn netjes opgeslagen. Dit voorkomt lang zoeken naar belangrijke documenten. De archiefstellingen zijn verkrijgbaar in meerdere bekende merken van hoge kwaliteit.

Eenvoudig besparen?

Wilt u direct besparen op de kosten? L.P. Petersen biedt ook gebruikte archiefstellingen aan. Zo geniet u van vrijwel dezelfde kwaliteit, maar dan wel ruim 30% goedkoper. Bovendien worden alle exemplaren uitvoerig gekeurd en geinspecteerd. Zo garanderen wij de veiligheid en betrouwbaarheid die u in het magazijn verwacht.

Daarnaast heeft u ruime keuze uit gerenommeerde merken. De Lundia en Bruynzeel archiefstellingen helpen u te besparen op opslagruimte. De lange zoektochten naar documenten stopt bij een overzichtelijk archief. 

Bruynzeel heeft een betrouwbaar karakter. Deze worden al jarenlang gemonteerd bij verschillende opdrachtgevers. Hiermee haalt u hele degelijke functionaliteit binnen voor uw archief. 

De Lundia archiefstellingen bespaart je tot wel 30% aan opslagruimte en zijn heel degelijk in gebruik. Uw medewerkers vinden met gemak de benodigde documenten in het archief. Als u al gebruik maakt van deze Lundia stellingen en wilt uitbreiden, is dit merk een goede oplossing. Deze is makkelijk te monteren en uit te breiden. 

Daarom een legbordstelling huren via L.P. Petersen

Of je nu een lokale winkelier, een MKB kantoor of een landelijk distributiecentrum bent, wij hebben altijd een passend aanbod stellingen.
Elke capaciteit: van één meter tot een bedrijfshal vol
Vanaf één week huren tot jarenlang
Eigen transport en montage in héél Nederland
25+ jaar ervaring met magazijninrichting

Onze adviseurs staan voor je klaar

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar.